Το 1983 η E-Z UP έφτιαξε την πρώτη πτυσσόμενη τέντα

με σκοπό να τοποθετείται αμέσως σε υπαίθριες εκδηλώσεις και να προστατεύει από καιρικές συνθήκες.

Μετά από 30 χρόνια και με περισσότερες από 160 διεθνείς πατέντες, οι τέντες της E-Z UP έχουν χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες ιδιώτες και από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς ως μέσο προστασίας και προβολής.

Το 2013 με ετήσιες πωλήσεις πάνω από 500.000 κομμάτια την κατέταξαν, όπως κάθε χρόνο, ως Νο 1 σε πωλήσεις πτυσσόμενη τέντα στον κόσμο.

Τα επαγγελματικά της μοντέλα είναι γνωστά για την ποιότητα και την αντοχή τους και σε πολλές περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα 20 χρόνια (Eclipse II).

Τα ερασιτεχνικά της μοντέλα έχουν μία άριστη σχέση τιμής-απόδοσης έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ιδιώτη ή και επαγγελματία για πολλά χρόνια (Vista, Vantage).

Για όλα τα μοντέλα υπάρχουν παραδοτέα όλα τα ανταλλακτικά και πολλά αξεσουάρ όπως καρέκλες, τραπέζια, πλαϊνά καλύματα κ.α.

Ως μέσο προβολής σε υπαίθριες εκδηλώσεις αλλά και σε εκθέσεις σε εσωτερικούς χώρους οι τέντες και οι σημαίες της E-Z UP θεωρούνται ιδανικές για να προβληθεί το μήνυμά σας καθαρά και να γίνει αντιληπτό σε όλους από μεγάλη απόσταση.

Οι δυνατότητες εκτύπωσης είναι απεριόριστες. Από μια απλή επιγραφή έως και σύνθετα γραφικά με 16εκ. χρώματα. Η  E-Z UP κατέλαβε την πρώτη θέση στην εκτύπωση γραφικών για δύο συνεχόμενες χρονιές στον διεθνή διαγωνισμό Digital Printing SGIA Orlando.

Περιηγηθείτε στο site μας για να δείτε όλα μας τα προϊόντα και επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την κατάλληλη τέντα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κατεβάστε εδώ τις οδηγίες τοποθέτησης  manual

Untitled-3

ΣΤΥΣΙΜΟ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ

Back to Top
preloader